B&B Kasteel Doornenburg

Home » Projecten » B&B Kasteel Doornenburg

Bed & Breakfast Kasteel Doornenburg ligt in Doornenburg. Een prachtig historisch kasteeldorp in de provincie Gelderland. De plaats ligt in landstreek de Betuwe en valt onder de gemeente Lingewaard. In de voorburcht van het karakteristieke kasteel, is op de bovenverdieping sinds mei 2021 B&B Kasteel Doornenburg gevestigd. Aan dit mooie restauratieproject hebben wij meegewerkt middels de afbouwwerkzaamheden aan wanden, plafonds en vloeren, zie hier de mooie resultaten

Bij het karakteristieke trappenhuis zijn de plafonds en wanden opgeknapt en zijn de oude elementen die kenmerkend zijn behouden. De plafonds in de gangen van de B&B zijn voorzien van handige inspectieluiken. Mooie volglaswanden scheiden kamer en badkamer, de folie met het logo van de B&B maakt het eigen.

De oude veeschuur is gerestaureerd en daar bevinden zich nu een museum met winkeltje, kantoor en keuken. We hebben de diverse ruimtes voorzien van akoestische plafonds. Hier komen de volglaswanden en deuren ook weer terug en hebben we een mooie aansluiting gemaakt met hergebruikte balken.