Home » Dealerschap met Wipro Wall Solutions

Dealerschap met Wipro Wall Solutions

Ruma Bouw- en Afbouwprojecten is een vaste dealer van Wipro Wall Solutions, hieronder slechts een greep van soorten wanden, er is op dit gebied heel veel mogelijk. Kijk ook eens op de website van Wipro Wall Solutions, wipro.nl, hier vind je al hun producten en de nodige informatie.

In de afbouwsector zijn er verschillende soorten systeemwanden, te denken valt aan de volgende mogelijkheden :

Volglaswand, glas is populair het zorgt voor een strakke vormgeving met veel licht. Er is een keuze uit enkelglas, maar de mogelijkheden van geluidsisolatie zijn beperkt, daarom is er ook een dubbele volglaswand. Voor het verbinden van de glasplaten kan worden gekozen voor een aluminium H-profiel welke in kleur kan worden gespoten. Of de glasplaten worden verbonden door een transparante polycarbonaat strip. Als derde optie kan het glas ook worden verlijmd. Glazen wanden lenen zich ook uitstekend voor een folieprint, door op ooghoogte een folie aan te brengen wordt inkijk en afleiding voorkomen. Iedere gewenste print kan digitaal op de folie worden aangebracht, zodat u een eigen look creëert.

Casettewand, de aluminium profielen worden aan beide zijden voorzien van glas, melkglas, mdf of spaanplaat met hpl toplaag, of gips.  Tussen de binnen- en buitenplaat zit ongeveer 80 mm ruimte. Deze kan worden opgevuld met glaswol voor geluidsisolatie. Ook zouden in deze tussenruimte aansluitingen voor elektra verwerkt kunnen worden. Wanneer  bij de binnen- en buitenzijde voor glas wordt gekozen kan ook Luxaflex  tussen de glasplaten worden aangebracht.

Nulvoegwand, opgebouwd uit plafondhoge platen. Strak tegen elkaar geplaats waardoor je nauwelijks een naad ziet. Dit type systeemwanden heeft ruimte tussen de binnen- en de buitenplaat, waardoor goede geluidsisolatie mogelijk is. Tussen de platen kan eenvoudig elektra en andere bekabeling worden weggewerkt. De nulvoegwand is hierdoor ook ideaal om een televisiescherm aan op te hangen. Alle kabels verdwijnen dan in de wand. Omdat de platen met magneten worden bevestigd is het zeer eenvoudig om een plaat even te verwijderen. Hierdoor worden weggewerkte kabels eenvoudig bereikbaar. De nulvoegwand leent zich uitstekend voor een fotoprint. Geef uw ruimte karakter door de complete wand van een grote foto te voorzien.